Reklama
 • Autor
  Članci
 • Član 2.003

  Da li može neko da mi kaze nešto o primeni HACCP-a u proizvodnji meda ili ako ima bilo kakav materijal na ovu temu da mi posalje na mail milana.c@live.com
  Unapred zahvalna

  Član 8.974

  Da li može neko da mi kaze nešto o primeni HACCP-a u proizvodnji meda ili ako ima bilo kakav materijal na ovu temu da mi posalje na mail sladjana_vukcevic@yahoo.com
  Unapred zahvalna

  Član 1.541

  Hrvatski pčelarski savez je izdao Smjernice za dobru pčelarsku praksu prema načelima HACCP-a,otiđi na njihovu internet stranicu i preizmi materijal.

  Član 9.740

  HACCP U PROIZVODNJI MEDA
  Ja implementiram HACCP u Makedoniji, kod nas je to zakonska obaveza, pa svaka proizvodnja hrane mora funkcionisati po principima HACCP sistema. Verovatno je isto i kod vas. Za uspešan HACCP u proizvodnji meda treba posebnu pažnju obratiti na GAP, jer je medarstvo grana stočarstva. Za više informacija obratite mi se na facebook profilu HACCP Macedonia.

  Član 451

  Tacno je da svaka proizvodnja hrane treba da funkcionise po principima HACCP sistema, ali to ne znaci da svako mora imati HACCP-certifikat. To mnogobrojni implementatori nikako da shvate.
  Odgovoran proizvodcac dovoljno je da ima dokumentovan dobar sistem proizvodjacke prakse. Implementatori su mnoge uvalili u velike probleme svojim „uslugama“. Ako se ulazi u velike trgovinske lance oni obicno traze zvanican certivikat, ali to je vec druga prica.
  Pozdrav
  Milivoje Jovic
  tehnolog-konsultant

  Član 13.245

  Да ли постоји скрипта,књига или нека литература која проучава технол.прераде меда и других пчелињих производа?

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.