• Autor
    Članci
  • Član 2.003

    Da li može neko da mi kaze nešto o primeni HACCP-a u proizvodnji meda ili ako ima bilo kakav materijal na ovu temu da mi posalje na mail milana.c@live.com
    Unapred zahvalna

    Član 8.974

    Da li može neko da mi kaze nešto o primeni HACCP-a u proizvodnji meda ili ako ima bilo kakav materijal na ovu temu da mi posalje na mail sladjana_vukcevic@yahoo.com
    Unapred zahvalna

    Član 1.541

    Hrvatski pčelarski savez je izdao Smjernice za dobru pčelarsku praksu prema načelima HACCP-a,otiđi na njihovu internet stranicu i preizmi materijal.

    Član 9.740

    HACCP U PROIZVODNJI MEDA
    Ja implementiram HACCP u Makedoniji, kod nas je to zakonska obaveza, pa svaka proizvodnja hrane mora funkcionisati po principima HACCP sistema. Verovatno je isto i kod vas. Za uspešan HACCP u proizvodnji meda treba posebnu pažnju obratiti na GAP, jer je medarstvo grana stočarstva. Za više informacija obratite mi se na facebook profilu HACCP Macedonia.

    Član 451

    Tacno je da svaka proizvodnja hrane treba da funkcionise po principima HACCP sistema, ali to ne znaci da svako mora imati HACCP-certifikat. To mnogobrojni implementatori nikako da shvate.
    Odgovoran proizvodcac dovoljno je da ima dokumentovan dobar sistem proizvodjacke prakse. Implementatori su mnoge uvalili u velike probleme svojim „uslugama“. Ako se ulazi u velike trgovinske lance oni obicno traze zvanican certivikat, ali to je vec druga prica.
    Pozdrav
    Milivoje Jovic
    tehnolog-konsultant

    Član 13.245

    Да ли постоји скрипта,књига или нека литература која проучава технол.прераде меда и других пчелињих производа?

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.