• Autor
    Članci
  • Član 8.483

    Da li postoji ikakva šansa da se obori ova odluka Vlade o povećanju nivoa aflatoksina na 0,5, jer je to zaista sramotno? Na koji način možemo da se borimo protiv toga, jer zaista ne bih volela da im ovaj bezobrazluk prodje tek tako? Da li neka peticija ili pismo podrške vašem saopštenju može da koristi?

    Član 1.080

    Umesto komentara napisaću šta mi se deslo danas:brzi bris čisto/prljavo je pokazao da stepen čistoće ne zadovoljava, KM ponoviti čiščenje i dezinfekciju. Čekam da se odradi postupak , vidim sve to nešto sporo, odugovlače , rade  i pogledaju .Pitam da li ima neki problem i dobijem odgovor : povećaj limit šefovice! Kad može Vlada , možeš i ti!

     

     

     

     

    Član 8.483

    Mene zaista zanima da li po ovom pitanju bilo ko reaguje (udruženje za zaštitu potrošača…., bilo ko, kome da se obratimo, kome da pišemo, gde da demonstriramo….) ovo bukvalno znaci da ce sada svi iz regiona ko ne moze da plasira mleko na svoje tržište (npr.Hrvati, Madjari…) zbog povećanog procenta aflatoksina fino to izvesti u Srbiju jer je kod nas dozvoljeno 0,5%

     

    Član 8.483

    i tako ce sav mogući škart doći kod nas jer o nama niko ne brine…… pa ni mi sami…

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.