Reklama
 • Autor
  Članci
 • Član 5.975

  marinirane krastavci i marinirane paprike nacin na tehnoloska obrabotka zelim da znam

  Član 5.320

  vrlo lako i jednostavno.najvaznije je da imate kvalitetnu surovinu.u kojoj ambalazi zelite za pocetak da krenete u proizvodnji i za koje dnevne kolicine za pocetak planirate.ovo vase pitanje me vraca unazad dvadeset godina kada sam poceo profesinalno da se bavim ovim poslom.zelim i mogu mnogo da vam dam pomoc kaku u proizvonji tako i u prodaji naravno ako vi imate potrebe za to.

  Član 5.975

  moj sin ima za zadatak u skoli marinirani proizvodi povrca sa ocetnom kiselinom (sirceta),paprike,kupusa i cvekla,ali tehnoloski proces u fabrici od dolaska do gotovog proizvoda konzerviranog pa bi hteo nesto da znam kako je kod vas ja sam iz Makeconije,hvala unaprjed.

  Član 5.320

  prekrasno,bideki ste od Makedonija ke kontaktirame na makedonski jazik.
  Dajte mi kontakt telefon kako bi mozele direkno da kontaktirame.Zadatokot
  sto Vasiot sin go ima za vo skolo ke go resime so minimum 5+.pozdrav

  Član 5.975

  toj e vo sredno obrazovanie i uce za prehramben tehnicar mu treba za proektna zadaca za matura pa ako imate nesto za marinirani proizvodi so ocetna kiselina , za zelka, krastavici, piperki i cveklo ako imate nesto literatura ke vi bideme blagodarni da ni pratite nesto, ni treba za vo mart da ja napravi.pozdrav i blagodarime

  Član 2.475

  Zanima me koje uslove treba da ispunjava hladnjača da bi se u njoj moglo skladištiti duboko zamznuti proizvodi, pored biljnih proizvoda, i mešani proizvodi (proizvodi koji u svom sastavu imaju komponente biljnog i animalnog porekla). Da li se mogu skladištiti zajedno u jednu komoru hladnjače ili moraju biti u odvojenim komorama.

  Član 5.975

  ajde ako neko zna posaljite nesto za :mariniranje kupusa sa sirceta(ocetna kiselina,mariniranje krastavca sa sirceta(ocetna kiselina),mariniranje paprike sa sirceta(ocetna kiselina,mariniranje cvekla sa sirceta(ocetnom kiselinom)ako zna neko neka posalje na email.hvala unapred,pozdrav iz macedonija.

  Član 5.055

  Molim bilo koga ko zna gdje mogu kupiti ovu knjigu da mi javi na email milicpredrag44@gmail.com

  Član 6.277

  Поздрав свима!
  Радим као технолог у компанији за прехрамбену индустрију у Македонији, морам литературу за кондиторске и прераду воћа и поврћа. Посебно сам заинтересована конзерванса.

  Član 5.055

  Kolega Bibe05, pokusajte nabaviti knjigu „Tehnologija voca i povrca“, autora Gordane Niketic Aleksic. To je odlicna literatura, meni je dosta pomogla

  Član 7.745

  Pozdrav za prijatelje iz Makedonije. Javite se Zoranu Gelevu na mejl zgelev@gmail.com u Skopju.Gospodin je direktor firme koja se bavi kiselim
  programom. Pozdravite ga puno i recite da ste dobili preporuku iz Leskovca. Pomoći će vam sigurno

  Član 7.982

  treba mi knjiga za proizvodnju decije hrane…gde mogu to nabaviti i da li ima negde na internetu ?

  Član 7.745

  Hristos se rodi, dragi moji forumovci.Kao što se rađa novi dan rađa se i nova nada.
  Verujmo,verujmo u sebe u svoje misli u svoje želje i ostvarićemo ih.

  Član 8.020

  Da li neko moze da mi da odgovor na pitanje, sta mi je potrebn od pairologije da mogu da proizvodim zimnicu u svojoj zanatskoj radionici?? Otvorila bih radionicu za izradu zimnice kakvi su uslovi i propisi za to da bih mogla prodati proizvode na pijacam? Treba mi savet onih koji se nalaze vec u ovakvom poslu.

  Član 8.093

  ke ve molam ako imate literatura za tehnologija na susenje na kupus i kelj
  TRANSAM MAESTRO I VIROZA

  BLAGODARAM

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.