Reklama

S velikim zadovoljstvom obavještavamo vas da je naš mini-jubilej 5. Međunarodni Kongres Nutricionista preseljen u Zagreb!

Svakim danom registrira se sve veći broj kako domaćih tako i inozemnih sudionika, a osim toga ove godine Kongres će oplemeniti i veliki broj eminentnih inozemnih predavača i delegata zbog čega Zagreb kao No. 1 Top destinacija 2017. godine postaje tražena lokacija i logičan izbor. Stoga Vas sve pozivamo da nam se pridružite od 17. do 19. studenog 2017. godine u Hotelu Panorama Zagreb.

Kako Zagreb je središte svih promjena u Hrvatskoj pa tako i u pogledu jačanja svijesti građana o pravilnoj prehrani, prevenciji raznih bolesti te sigurnosti i kvaliteti hrane, savršeno se uklapa u koncept i cilj 5. Međunarodnog Kongresa Nutricionista. Krovna tema 5. Međunarodnog Kongresa Nutricionista je „Održiva prehrana kroz sve životne dobi“ te se provlači kroz niz radionica, predavanje te panel raspravu. Širokim spektrom tematskih sekcija Kongresa je poznat po multidisciplinarnosti kroz predavanja iz znanosti o prehrani, nutricionizma u praksi, dijetoterapije, sportske prehrane, zakonodavstva, sigurnosti i kontrole kvalitete hrane, mikronutricije, fitoterapije te enologije i gastronomije.

Osim znanstveno-poslovnog dijela, program Kongresa bogat je i društvenim događanjima u svrhu međusobnog upoznavanja, razmjene iskustava i stvaranje kontakata za budući rad te ćemo slobodno vrijeme imati ispunjeno interaktivnim eno-gastro eventom, edukativnim izletima, a vrhunac zabave je uvijek tradicionalno druženje na Gala večeri.

Sve dodatne informacije o programu Kongresa možete saznati na službenoj stranici, a prijaviti se možete ovdje.

Iskreno se veselimo Vašem dolasku i sudjelovanju na 5. Međunarodnom kongresu nutricionista!

Vidimo se u Zagrebu!

Osim zanimljivih plenarnih predavanja očekuju Vas i sekcije predavanja s temama:

  • Prehrana u prevenciji bolesti
  • Psihologija prehrane: što oblikuje prehrambene preference
  • Klinička prehrana
  • Suplementacija u sportaša
  • Mlijeko i mliječni proizvodi
  • Izazovi u prehrani starijih osoba
  • Šećer i sol

Više informacija o Kongresu možete pronaći na našoj službenoj web stranici: http://www.kongresnutricionista.com.

Prijava na 5. međunarodni kongres nutricionista

Prijavu na 5. Međunarodni Kongres Nutricionista možete izvršiti sukladno niže navedenim uputama te putem obrasca za prijavu.

Upute:

1. Prijava se vrši isključivo putem niže navedenog web obrasca
2. Po primitku prijave, na e-mail adresu navedenu u prijavi će Vam biti dostavljena potvrda o primitku prijave
3. Nakon što ste dobili potvrdu o primitku prijave, potrebno je izvršiti uplatu kotizacije sukladno iznosu kotizacije iz niže naveden tablice. Upute za izvršenje uplate kotizacije nalaze se na sljedećem linku
4. Unutar 24 sata od primitka uplate (48 sati od same uplate), na e-mail adresu će Vam stići potvrda uplate te biti poslan račun kao i potvrda o potpunosti prijave za Kongres (u slučaju da je uplatu kotizacije izvršila pravna osoba, te su za izdavanje računa potrebni dodatni podaci, računovodstvo 5. Međunarodnog Kongresa Nutricionista će Vas dodatno kontaktirati)
5. Smještaj na Kongresu možete rezervirati putem Organizacijskog odbora na sljedećem linku

Kotizacija za 5. Međunarodni Kongres Nutricionista uključuje:

1. Prisustvo na svim službenim sadržajima navedenim u programu Kongresa
2. Osvježenje u pauzama Kongresa, ručkove, eno-gastro event i gala večeru
3. Izlet
4. Poklon-paket za sudionike Kongresa sa svim službenim materijalima Kongresa