Dijetetski proizvodi se uglavnom smatraju hranom za posebne nutritivne namene. Tržište dijetetskih proizvoda je stalnom porastu što se objašnjava kao posledica starenja populacije, povećanja svesti i bolje informisanosti industrije i potrošača o ovim proizvodima, kao i sve prisutnijeg trenda samolečenja.
Seminar je koncipiran tako da upozna zainteresovane sa zahtevima koji se odnose na dijetetske proizvode, način deklarisanja dijetetskih proizvoda i legalizovanja njihove proizvodnje.

Kome je seminar namenjen

Seminar je namenjen svim proizvođačima dijetetskih proizvoda ili proizvođačima koji žele da savladaju proizvodnju ove grupe proizvoda, kao i drugim subjektima u lancu hrane koji prometuju dijetetske proizvode.

Mesto i vreme održavanja

Mesto održavanja seminara: Novi Sad.
Vreme održavanja seminara: 22. (četvrtak) novembra 2018, od 10 do 15h.

Prijava

Možete se prijaviti na telefon +381 63 839 8439 ili slanjem potrebnih podataka na e-mail: predragdupalo@gmail.com
Potrebni podaci za prijavu su: ime i prezime, adresa, e-mail, mobilni telefon. Ukoliko želite platiti preko firme potrebno je poslati i podatke o firmi: naziv, PIB, adresa.

Metode rada

Seminaru može prisustvovati maksimalno 10 polaznika. Na ovaj način je obezbeđeno da predavač može posveti dovoljno pažnje svakom polazniku. Sve teme biće obrađene kroz primere iz prakse i vežbanja.

Teme seminara

  1. Dijetetski proizvodi (Hrana za odojčad i malu decu, Hrana za osobe na terapiji za mršavljenje, Hrana za posebne medicinske namene, Hrana za osobe intolerantne na gluten, Zamene za so za ljudsku ishranu, Dijetetski suplementi)
  2. Deklarisanje dijetetskih proizvoda i deklarisanje nutritivne izjave za dijetetski proizvod
  3. Zdravstvena ispravnost dijetetskih proizvoda
  4. Registracija dijetetskog proizvoda
  5. Provera ispunjenja zahteva dijetetskih proizvoda polaznika

Kotizacija

Kotizacija za seminar je 12.000 dinara. Kotizaciju možete uplatiti kao fizičko ili kao pravno lice. Nakon prijave dobićete uplatnicu (fizička lica), odnosno račun (pravna lica).
Kotizacija obuhvata potvrdu o pohađanju seminara, ekspertska predavanja, materijal za seminar i posluženje u pauzama.