• Autor
  Članci
 • Član 25.218

  Ako netko ima ovu knjigu neka mi ju prosledi u elektroničkom obliku na omrcenl@gmail.com

   

  Unapred hvala

  Član 17.564

  ako neko ima knjigu neka je prosledi u elektronskom obliku na miramalniksic@gmail.com ili de se moze nabaviti i koliko kosta

  Član 33.939

  Ako neko posjeduje ovu knjigu u elektronskom obliku molila bih da mi prosledi na sandrolina.josipovic@gmail.com

  Član 451

  Ja se ne bavim lisnatim testom, ali uspeo sam da napravim jako dobre medenjake. Trudio sam se da prodrem u sve cake tehnoloskog procesa i upeo sam. Nisam mogao da poverujem koliko je svaka komponenta od znacaja i bitna. Pozivam koleginice i kolege i ostale da radimo, da umazemo ruke u testo i da razmenjujemo ovde iskustva i misljenja a ne skupljamo elektronske knjige kao hrcci i cemu one onda sluze…? Nicemu. Oni koji skupljaju knjige nikada nista ne naprave, samo zive u uverenju da „moze zatrebati“. Ovaj forum treba da je forum proba i iskustava, a ne forum tipa „hrcak“.

  Milivoje Jovic, tehnolog-konsultant; 062-8286083, 064-1941083

  Član 11.902

  Pa Milivoja podelite to znanje. Ne zivimo svi u istom mestu  da bi bila tajna.

  Član 24.527

  Zdravo svima, zamolila bi vas ako neko posjeduje ovu knjigu u elektronskom obliku da mi posalje na mail : kontrola@kristal.com.mk  ili od gde je mogu nabaviti,kupiti.

  Hvala vam …pozdrav

   

  Član 451

  Zorice, gde ste videli da se znanje deli. Ono se ne nalazi na putu. Znate li Vi koliko kosta samo jedna godina studija. A gde je rad, trud i odricanja… Ja zivim od znanja tako sto pomazem mnogima koji su uspeli. Spreman sam da i drugima pomognem.

  Milivoje Jovic, tehnolog-konsultant

  Član 11.902

  :-)  Pa deli se u zemlji Srbiji i znanje i pamet. Naravno da znam koliko kosta godina studiranja a i 4 god. Sve u roku za  jednu godinu.  Sve se moze kad se hoce. Diploma nije vazna vise  vec iskustvi ,  jer niko od ovih generacija nece doziveti  da ode u muroviny tj. Penziju.  Interesivao me je samo vas rok trajanja i dali ima aditiva?  Ja imam sastav normativa dez aditiva :-)  iskustvo:-)   Drago mi je da postoje ljudi koji cene svoju diplomu  i pored nje znanje,  ali za ovakve struke  nema dovoljno seminara i edukacije  na zalost. Zao mi je sto ste me pogresno razumeli.Poz.

   

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.