• Autor
    Članci
  • Član 451

    Mene jedino cudi sta ce „Carnex“ medju ovom „bratijom“. Ni za Ruse nisu u stanju da izvoze te nase „renomirane“ firme.

    Milivoje Jovic, tehnolog-konsultant

    Član 1.541

    Kako to,da državna kontrolna tijela nisu vidjeli te „ozbiljne nedostatke“,a još je to poraznije za voditelja QMS-a.

    Član 34.185

    Pravilnike treba pročitati i postupati po njima,kod nas se sve polovično radi . Neobučen i nestručan kadar ,vlasnici gledaju profit i više nikom nije bitna bezbedna hrana .

     

    Član 12.142

    4 srpske firme koje jure profit i ništa više. Kakva bezbednost hrane i ostali bakrači! Interesantan je jedan detalj: na spisku je i firma „Zlatiborac“, čiji je dugogodišnji saradnik bio i prof, Radovanović sa Poljoprivrednog fakulteta iz Zemuna, inače jedan od autora najnovije verzije „Zakona o bezbednosti hrane“! Ne verujem da ih je profesor Radovanović pogrešno savetovao! No ovo je Srbistan!

    Član 9.645

    Osim mozda jedne firme sa spiska koja do sada nije vazila za firmu kojoj je stalo do bezbednosti hrane, ostale tri su uvek su pratile i primenjivale propise. Razlog za PRIVREMENU suspenziju koja je počela da se primenjuje 10 dana nakon objave „ruske“ odluke, nisu pitanje bezbednosti, već procedure i evidencije u proizvodnji u skladu sa njihovim standardima i propisima. Uostalom zasto Eu nije suspendovala svoje dozvole za dotične firme?

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.