• Autor
  Članci
 • Član 1.444

  Studiram prehrambenu tehnologiju na Kemijsko-tehnološkom fakultetu u Splitu. Još malo pa je kraj ali nemam baš neku ideju za završni rad, pa ako imate koji pametan prijedlog recite.

  Član 3.140

  Nema tu neke velike filozofije. Cela mudrost se svodi na to da odabereš temu iz oblasti koja te interesuje. Siguran sam da si do sada već formirala neko mišljenje o tome. Ja sam skoro diplomirao, i znam kada sam razmišljao o temi setio sam se jedne sitnice. Nekada su ljudi koji su studirali tehničke nauke odlazili u fabrike i institute naravno uz saglasnost mentora uzimali temu za diplomski koji im je kasnije bila jako dobra preporuka za posao. Naravno to nemora da znači ali je u velikom broju slučajeva bilo tako. Kada diplomiraš, odneseš jedan primerak u fabriku a oni te pitaju jesi zainteresovan da radiš. Nadam se da sam ti pomogao… ako te još nešto interesuje pitaj…

  Član 6.263

  Lijep pozdrav, ja također radim završni rad i uzela sam temu “ Deklarisanje i opće označavanje hranjivih vrijednosti konditorskih proizvoda “ pa me zanima ako imate da mi preporučite neku literaturu, članke ili naučne radove na sličnu temu ili općenito o konditoraju i važnosti deklarisanja da malo proširim znanje? Unaprijed hvala!

  Član 7.953

  Da li je neko radio diplomski rad na temu glikozida u harni ili necemu tome slicno? hvala

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.